Er is een nieuwe IOS-update beschikbaar

Al enkele dagen, in een steeds hogere frequentie kreeg ik de melding “Er is een nieuwe iOS-update beschikbaar. Werk de iOS 12- betaversie bij.

Echter, er stond helemaal geen update voor mij klaar stond. Google, en ook de officiële Apple website kwamen met nogal tijdrovende oplossingen. Door even zelf wat te testen kwam ik een veel snellere oplossing tegen.

Apple geeft aan de volledige beta versie van je telefoon te verwijderen. Buiten dat dit veel tijd kost is de kans op verlies van data en instellingen gewoon erg onnodig.

Wat ik heb gedaan is slechts het Apple Beta profiel opnieuw op mijn telefoon geplaatst. Naar een herstart waar ook om werd gevraagd kon ik direct mijn telefoon weer updaten naar de meest recentie publieke beta. Hieronder staat per beta programma de link naar de Apple website.

Publieke beta profiel
Betaprogramma voor ontwikkelaars

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Geen stemmen aanwezig)
Loading...