Photography by Danny Vorst – Lombok 04/05-2018

Tijdens mijn reis naar Lombok in april en mei 2018 heb ik een aantal foto’s geschoten die ik graag wil delen. Heb je vragen, opmerkingen of verbetertips dan hoor ik ze graag.

Lombok Indonesië 2018

Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens mijn vakantie op mooie eiland Lombok in Indonesië. Tijdens deze reis heb ik veel mooie dingen gezien die ik in Nederland (of zelfs grote delen van Europa) niet tegen ben gekomen. Zo staat het eiland Lombok ook wel bekend als het eiland van de 1000 moskeeën.

Buiten het feit dat er veel moskeeën zijn te vinden is het vooral erg mooi. Veel mooie kusten, (berg)landschappen,  rijstvelden en adembenemende zonsondergangen die je nooit zullen gaan vervelen.

Je kan op Lombok terecht voor een heerlijke strandvakantie met de kinderen. Ben je meer avontuurlijker en wil je dingen zien en doen is er genoeg te beleven op Lombok. Zo kan je de vulkaan Rinjani beklikken, duiken, boottochten naar kleine onbewoonde eilanden, touren door het binnenland van Lombok en nog veel meer.

Photography by DannyVorst.nl foto’s mag je vrij delen en publiceren mits er een bronvermelding “Bij DannyVorst.nl of Door DannyVorst.nl” erbij wordt geplaatst.

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Geen stemmen aanwezig)
Loading...