Photography by Danny Vorst – Bali 05-2018

In april en mei 2018 ben ik naar Indonesië op vakantie geweest. Ik heb tijdens deze reis Lombok en Bali bezocht. Ik heb een aantal foto’s geschoten die ik graag wil delen.

Heb je vragen, opmerkingen of verbetertips dan hoor ik ze graag.

Bali Indonesië 2018

Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens mijn vakantie op het eiland Bali in Indonesië. Tijdens deze reis heb ik veel mooie dingen gezien die ik in Nederland (of zelfs grote delen van Europa) niet tegen ben gekomen. Bali wordt ook wel eens het “eiland der goden” genoemd.

Er zijn duizende tempels te vinden, helaas zijn de grootste en mooiste tempels helemaal verpest door toerisme. Het is er stampvol met mensen en door de aanwezige bevolking wordt je gezien als een lopend geldautomaat.

De cultuurverschillen en landschappen maken Bali een bestemming waar je absoluut een keer geweest moet zijn. Echter, voor mij zal het blijven bij één keer vanwege de extreme drukte en toerisme.

Photography by DannyVorst.nl foto’s mag je vrij delen en publiceren mits er een brongvermelding “By DannyVorst.nl of Door DannyVorst.nl” erbij wordt geplaatst.

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Geen stemmen aanwezig)
Loading...